top of page

Dakwerken:
ons werkterrein strekt zich over regio Gent, Wondelgem, Evergem, Lovendegem, Drongen, Berlare en omstreken

Van coating en asbestverwijdering tot dakisolatie en totaalrenovatie

Een nieuw dak leggen of uw dak renoveren? Zowel voor een plat dak als pannendak hebben wij alle expertise in huis. Voor uw hellende dak hebt u de keuze uit verschillende kleuren en formaten. 

TOPSPECIALIST IN ALLE SOORTEN DAKEN

Voor alles wat met uw dak te maken heeft, biedt Top-Bouw een onklopbare service en vakmanschap op maat, met precisie in de vingers en oog voor kwaliteit. 

Onze eigen vakmensen nemen zowel kleine als grote dakwerken in regio Gent, Wondelgem, Evergem, Lovendegem, Drongen, Berlare en omgeving met plezier op zich. Hiervoor werken we met topmerken als Recticel en Koramic, alleen het beste is goed genoeg voor uw dak!

ALLE WERKEN OP EN ROND UW DAK

Een nieuw dak leggen of uw dak renoveren? Zowel voor een plat dak als pannendak hebben wij alle expertise in huis. Voor uw hellende dak hebt u de keuze uit verschillende kleuren en formaten. 

Met Top-Bouw haalt u een echte allround vakman als het om uw dak gaat: niet alleen op, maar ook rond uw dak. Denk maar aan alle roofingwerken, werken aan uw schouw, het vernieuwen van dakgoten, koepels, Velux-ramen en meer. Wanneer we uw dak vernieuwen, kunnen we het bovendien meteen duurzaam isoleren. Zo is Top-Bouw uw uitgelezen partner en enige aanspreekpunt voor een totaalrenovatie van uw dak.

Hellende daken

Platte daken

Dakramen / koepels