Veelgestelde vragen


We hopen met deze pagina u duidelijke antwoorden te geven op enkele veelgestelde vragen.

Contacteer ons gerust indien u geen antwoord vindt op onze website.

Op hoeveel jaar garantie kan ik rekenen?

Top-Bouw biedt u op alle dak- en gevelwerken een garantie van maar liefst 10 jaar.

Heb ik recht op premies bij het vernieuwen van mijn dak, plaatsen van isolatie of werken aan de gevel?

Ja! Ondanks het inkrimpen van premies door de regering zijn er nog steeds tegemoetkomingen voorzien onder de vorm van premies voor dakisolatiewerken, vernieuwen van uw dak, … We raden u dan ook aan een kijkje te nemen op www.premiezoeker.be waar u een overzicht krijgt van de premies en tegemoetkomingen volgens uw regio, netbeheerder, enz…

Nieuw dak? Isoleren?
U hebt recht op premies!

premiezoeker logo

Bekijk je premies op premiezoeker.be

Hoe zit het met de afvalcontainer en signalisatie op straat?

Laat ons eerst en vooral stellen dat, als de afvalcontainer op privaat terrein geplaatst wordt, er geen borden of vergunningen nodig zijn.
Indien er een afvalcontainer geplaatst zal worden op straat (bvb door werken aan een rijwoning) is signalisatie van belang. Bij werken aan de woning kan het aangewezen zijn parkeerverbodssignalisatie te plaatsen, indien u voor een langere periode moet laden en lossen.

Het plaatsen van verkeerssignalisatie is vergunningsplichtig en dient aangevraagd te worden bij de lokale politiediensten. Het plaatsen van parkeerverbodsborden kan door uzelf gebeuren, of door Top-Bouw. Wij als bedrijf hebben een jaarvergunning voor het plaatsen van parkeerverbodsborden. Indien u als particulier instaat voor het plaatsen van de borden, dient u daartoe een vergunning aan te vragen. Uiteraard kunnen wij ook voor een container ter plaatse zorgen (volgens onderlinge afspraak).

Verkeersbord E9C parkeren werfwagens            

 

Share