Steenstrips


Met behulp van steenstrips kan u er voor zorgen dat uw gevel een nieuwe look krijgt. Het heeft een natuurlijke look en daarom is het moeilijk te onderscheiden van echt natuursteen. U kan ze bij ons bekomen in verschillende kleuren en stijlen.

Steenstrips plaatsen als gevelbekleding :

In deze moderne tijden kan een authentieke gevel een woning soms sterk opwaarderen. Helaas is vaak ook het tegendeel waar… Zo vertonen gevels van oudere woningen dikwijls sporen van vervuiling, om nog maar te zwijgen over mogelijke beschadigingen die een gevel door de jaren heen kan oplopen. Gelukkig zijn er diverse opties om een gevel op te frissen; de ene al wat drastischer dan de andere. Bij wie houdt van het karakteristieke uitzicht van een gemetste gevel zullen ook steenstrips zeker in de smaak vallen. En terecht, want steenstrips kunnen snel en relatief vlot een volledige gevel in een nieuw jasje stoppen. Zeker tegenover sommige andere technieken, zoals bijvoorbeeld het opbouwen van een geheel nieuwe façade voor de bestaande gevel, is dat een hele verademing.

Vandersanden

Vandersanden

Wienerberger

Wienerberger

Voordelen van steenstrips :

Omdat steenstrips slechts een beperkte dikte hebben, zijn ze ideaal voor woningen in dorps- of stadskernen. Zo neemt de muurdikte amper toe wanneer je steenstrips gaat plaatsen, wat erg handig is. Door de geringe dikte van steenstrips hoef je eveneens geen drastische aanpassingen door te voeren aan ramen, deuren of dorpels: deze mogen gewoon op hun oude vertrouwde plekje blijven. Daarnaast zijn steenstrips ook erg licht zodat je je geen zorgen hoeft te maken of de funderingen van je woning het extra gewicht wel zullen kunnen dragen. Het grootste voordeel bij steenstrips is uiteindelijk toch wel dat er geen breekwerk aan te pas komt. De plaatsing gebeurt op een nette en vlotte manier, zodat je snel kan genieten van een mooie nieuwe gevel.

Realisaties & Voorbeelden

Klik hier voor enkele voorbeelden en realisaties

Vragen of interesse?

Klik hier om ons vandaag nog te contacteren voor een vrijblijvende offerte of meer info.

Share